THALISENS - Spa by THALION

Under stjärnhimmel till avslappnande musik i vårt SPA-rum kan du drömma dig bort med THALIONs exklusiva destinationsbehandlingar. I behandlingarna ingår kroppspeeling, inpackning/bad och massage. 

ORIENTEN 90 min 995:-        
Den renande resvägen som tar dig med på en resa till ett land med sol där behandlingar och rengöringsritualer har varit en del av det dagliga livet i århundraden. Kroppspeeling med doft av eukalyptus, inpackning med lera och ghassoul och en fast, djup och rytmisk massage med arganolja som stretchar kroppens muskler.

ATLANTEN 90 min 995:-                              
Det uppfriskande doppet där du upptäcker Atlantkusten, storslaget och oförstört, med dess ändlösa stränder, vilda och vindpinade, upplivande luft och energigivande hav. Kroppspeeling med algkorn, inpackning med alger och en återupplivande massage där kroppen befrias från spänningar och huden blir strålande.

ASIEN 90 min 995:-
Den lugnande flykten där du kan njuta av några enastående och värdefulla stunder inspirerade av gammal visdom och livsstil från den asiatiska kontinenten, en oas av lugn och harmoni för total avslappning. Kroppspeeling med enzymer, inpackning med grönt te eller ett stilla mjölkbad och en balanserande massage efter meridianlinjerna.

POLYNESIEN 90 min 995:-                          
Den avslappnande färden ger dig total fördjupning i ett paradis där livets tempo är långsamt och du befrias från stress. Kroppspeeling med kokos och saltkristaller, inpackning och en avslappnande massage med lomi-lomi rörelser. Avslutande kräm med en doft av gardeniablomma.

AMAZONAS 90 min 995:-
Det energigivande äventyret som förflyttar dig till hjärtat av regnskogen med dess frodiga växtlighet och vildhet. Kroppspeeling med havskristaller och fruktiga dofter, inpackning med kakaobönor och en energigivande massage med stretchlinjer som reglerar kroppens funktioner.