MÄNNENS VÅRD - GROOMING

Vi erbjuder specifika behandlingar och produkter som möter männens behov för ett omedelbart resultat. Kom gärna nyrakad till din ansiktsbehandling för bästa resultat.

MAN EXPRESS 30 min 390:-
Skön uppfräschning för huden med maximalt resultat på minimal tid.

PURE DETOX FACIAL- djuprengöring 60 min 655:-
En rengörande och avgiftande behandling för ansiktet. Rengöring, ansiktsskrubb, ånga, djuprengöring med portömning, ansiktsmask och avslutande kräm. 
 

OXYGEN BOOSTER 60/75 min 655:-/755:-
Högteknologisk behandling som kombinerar verkan och avslappning för ett effektivt resultat. Välj mellan massage och portömning (60 min) eller både ock (75 min). Rengöring, ansiktsskrubb, ånga, djuprengöring och/eller massage, ansiktsmask och avslutande kräm. 
 

ABSOLUT AVSLAPPNING 30/60 min 370:-/625:-
Avslappnande och energigivande massage som återställer balans och harmoni till kroppen. Välj mellan 30 min rygg- och nackmassage eller 60 min helkroppsmassage.
 

RYGG AVSLAPPNING 45 min 565:-
gradvis lindras spänninar i axlar, nacke och rygg först genom inpackning med marint magnesium och sedan genom massage för att nå en behaglig stund av befrielse och avslappning. Skrubb, inpckning och massage på ryggen. 

RYGG RENGÖRING 60 min 655:-
Djuprengöring för ryggen. Peeling, ånga, portömning, mask och avslutande kroppskräm.
 

FOTVÅRD 60 min 535:-
Perfekt behandling för sköna fötter. Inpackning, borttagning av förhårdnader och liktornar, klippning och filning av naglar och en skön fotmassage som stimulerar cirkulationen.