BALANS & VITALITET

Upplev den härliga känslan av en vitaliserande behandling.

MARINT BAD 60 min 625:-
100% naturlig marin vård som börjar med en rengörande exfolierande fas, följt av ett bad med koncentrerad havsenergi; närande och välgörande, piggar det upp och fyller på mineraler som genomströmmar kroppen för att neutralisera spår av stress och trötthet. I behandlingen ingår kroppspeeling, kurbad, kroppskräm.

HAVSMINERAL UPPLEVELSE 75 min 725:-
Efter en havssaltexfoliering täcks kroppen i ett lager av havsvattengelé som, behagligt uppvärmd, lindrar sin rikedom av naturliga mineraler in i kroppen för att vitalisera huden. behandligen ingår kroppspeeling, inpackning, kroppskräm.

VÄGÖRANDE MINERALKÄLLA 75 min 725:-
Denna kalcium och magnesium rika marina lera har ett överflöd av smärtstillande och stresslindrande effekter. Inpackningen lindrar muskelspänning och ledstelhet. I behandlingen ingår kroppspeeling, inpackning, kroppskräm.

AROMA BALANS 90 min 825:-
Efter en ljuvlig kroppspeeling appliceras en mjukgörande kräm med essentiella oljor som balanserar kroppens energier. Behandlingen avslutas med en skön spa massage. I behandlingen ingår kroppepeeling, inpackning, lättare kroppsmasage.