KROPPSVÅRD

Under stjärnhimmeln i vårt SPA-rum kan du låta din kropp gå ner i varv med en skön och avslappnande massagebehandling eller njuta av stillheten i vårt kurbad. 

VARAKTIG MJUKHET 30 min 350:-
En ljuvlig kroppsskrubb som ger huden en långvarig mjukhet och smidighet bortom jämförelse. Välj skrubb i vår skrubbmeny. Perfekt innan solsemestern.

MARINT BAD 60 min 625:-
Marin vård som börjar med en skrubb följt av ett kurbad med havsenergi som fyller på mineraler för att neutralisera spår av stress och trötthet. I behandlingen ingår kroppsskrubb, kurbad, kroppskräm.

ABSOLUT AVSLAPPNING 30/60 min 350:-/625:-
Avslappnande och energigivande massage som återställer balans och harmoni till kroppens energier. Detta är en djupgående avslappnande och regenererande behandling framtagen av THALION.

TOTAL AVSLAPPNING 60/90 min 625:-/825:-
Efter kurbad där vattenmassage mjukar upp musklerna är kroppen redo för en avslappnande massage. En djupgående behandling som ger total avslappning.

RYGG AVSLAPPNING 45 min 525:-
Gradvis lindras spänningar i axlar, nacke och rygg först med vår marina lera och sedan genom långsam, djup massage för att nå en behaglig stund av befrielse. I behandlingen ingår ryggpeeling, lera, massage.

HAVSMINERAL UPPLEVELSE 75 min 725:-
Efter en havssaltskrubb täcks kroppen i ett lager av havsvattengelé som, behagligt uppvärmd, fyller kroppen med mineraler för att ge ny energi. I behandligen ingår kroppsskrubb, inpackning, kroppskräm.

VÄLGÖRANDE MINERALKÄLLA 75 min 725:-
Efter skrubb appliceras en marin lera som har smärtstillande och stresslindrande effekter. Under inpackningen som  lindrar muskelspänning och ledstelhet njuter du av en ansiktsakupressur. I behandlingen ingår kroppsskrubb, inpackning, kroppskräm.

WELL-BEING ODYSSEY 75 min 825:-
Exklusiv behandling som inleds med skrubb och som kombinerar innovativa massagetekniker och underbara kvaliteter för välbefinnande och en fast kropp. Huden blir fast och mjuk som om den vore återskapad. Kroppsskrubb, kroppsmassage, kroppskräm.

AROMA BALANS 90 min 825:-
Efter kroppsskrubb appliceras en kräm med essentiella oljor som balanserar kroppens energier. Under inpackningen njuter du av en ansiktsakupressur för att sedan få en lättare kroppsmassage. I behandlingen ingår kroppsskrubb, inpackning, lättare kroppsmasage.

EXPRESS SLIMMING 30 min 350:-
Målinriktad behandling för mage och lår för att synbart förfina silhuetten från den första behandlingen! Skrubb, dränering och slankning i en enda behandling!

DETOX RITUAL 60/75 min 625:-/725:-
Kroppsinpackning som främjar eliminerngsprocessen för att dränera, rena och mineralisera kroppen och ge en känsla av renhet och fräschhet. Med eller utan skrubb.

MARIN SLIMMING 75 min 725:-
Kroppen skribbas och täcks med laminaria alger från Bretagne, som med en mineralrik intensitet och kraftfull verkan underlättar slankning. Mineraler och spårämnen förstärker kroppens förbränningsmekanism som resulterar i en synbart slankare figur. Under inpackningen njuter du av en ansiktakupressur. Kroppsskrubb, inpackning, kroppskräm.

ALGBAD 60 min 625:-
Efter skrubben kliver du ner i ett bad med brunalger som återger fördelarna av ett upplivande dopp i havet runt Bretagne. Kroppsskrubb, kurbad, kroppskräm.

CELLU CONTOUR 60 min 825:-
Intensiv och skräddarsydd anti-cellulit behandling för att synbart återskapa konturerna och reducera cellulter redan från den första behandlingen. Serum, mask, massage, kräm.

BALANS & VITALITET

ANTI-AGE

AVSLAPPNING

DRÄNERING

SLIMMING

SKÖNHET