KROPPSVÅRD

Upplev den härliga känslan av en vitaliserande behandling eller låt din kropp gå ner i varv med en skön och avslappnande massagebehandling. 

VARAKTIG MJUKHET 30 min 350:-
En ljuvlig kroppspeeling som ger huden en långvarig mjukhet och smidighet bortom jämförelse. Perfekt innan solsemestern.

MARINT BAD 60 min 625:-
100% naturlig marin vård som börjar med en rengörande exfolierande fas, följt av ett bad med koncentrerad havsenergi; närande och välgörande, piggar det upp och fyller på mineraler som genomströmmar kroppen för att neutralisera spår av stress och trötthet. I behandlingen ingår kroppspeeling, kurbad, kroppskräm.

HAVSMINERAL UPPLEVELSE 75 min 725:-
Efter en havssaltexfoliering täcks kroppen i ett lager av havsvattengelé som, behagligt uppvärmd, lindrar sin rikedom av naturliga mineraler in i kroppen för att vitalisera huden. behandligen ingår kroppspeeling, inpackning, kroppskräm.

VÄLGÖRANDE MINERALKÄLLA 75 min 725:-
Denna kalcium och magnesium rika marina lera har ett överflöd av smärtstillande och stresslindrande effekter. Inpackningen lindrar muskelspänning och ledstelhet. I behandlingen ingår kroppspeeling, inpackning, kroppskräm.

AROMA BALANS 90 min 825:-
Efter en ljuvlig kroppspeeling appliceras en mjukgörande kräm med essentiella oljor som balanserar kroppens energier. Behandlingen avslutas med en skön spa massage. I behandlingen ingår kroppepeeling, inpackning, lättare kroppsmasage.

ABSOLUT AVSLAPPNING 30/60 min 350:-/625:-
Avslappnande och energigivande massage som återställer balans och harmoni till kroppens energier. Detta är en djupgående avslappnande och regenererande behandling framtagen av THALION.

RYGG AVSLAPPNING 45 min 525:-
Gradvis lindras spänningar i axlar, nacke och rygg genom långsam, djup massage för att nå en behaglig stund av befrielse.
I behandlingen ingår ryggpeeling, lera, massage.

TOTAL AVSLAPPNING 60/90 min 625:-/825:-
Efter ett kurbad där vattenmassage mjukar upp musklerna är kroppen redo för en avslappnande massage. En djupgående behandling som ger total avslappning.

HOT STONE MASSAGE 60 min 725:-
Med varma lavastenar, aromadofter och massage ger vi dig en ny dimension av upplevelse. Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger total avkoppling och återställer kroppens energiflöden.

EXPRESS SLIMMING 30 min 350:-
Målinriktad behandling för mage och lår för att synbart förfina silhuetten från den första behandlingen!

DETOX RITUAL 60/75 min 625:-/725:-
Främjar eliminerngsprocessen för att dränera, rena och mineralisera och ge en känsla av renht och fräschhet.

MARIN SLIMMING 75 min 725:-
Kroppen exfolieras rikligt och täcks med laminaria alger från Bretagne, som med en mineralrik intensitet och kraftfull verkan underlättar slankning. Mineraler och spårämnen förstärker kroppens förbränningsmekanism som resulterar i en synbart slankare figur.
Kroppspeeling, inpackning, kroppskräm.

ALGBAD 60 min 625:-
Denna algkräm och havsvattenbad återger de enastående fördelarna av ett upplivande dopp i havet runt Bretagne. Badet innehåller brunalger som har ett överflöd av mineraler och stimulerar den slankande processen.
Kroppspeeling, kurbad, kroppskräm.

CELLU CONTOUR 60/75 min 725:-/825:-
En intensiv skräddarsydd anti-cellulit behandling. De aktiva ingredienserna, rika på marina och vegetabiliska extrakt, kombineras med en innovativ skulpterande massage som synbart återskapar konturerna redan från den första behandlingen. Peeling, serum, mask, massage, kräm.

WELL-BEING ODYSSEY 60/75 min 725:-/825:-
Med underbara dofter och kvaliteter ger denna anti-age behandling en lyftande effekt till kroppen. Huden blir fast och mjuk som om den vore återskapad. Kroppspeeling, kroppsmassage, kroppskräm.

BALANS & VITALITET

ANTI-AGE

AVSLAPPNING

DRÄNERING

SLIMMING

SKÖNHET