KROPPSVÅRD

Under stjärnhimmeln i vårt SPA-rum kan du låta din kropp gå ner i varv med en skön och avslappnande massagebehandling eller njuta av stillheten i vårt kurbad. 

VARAKTIG MJUKHET 30 min 390:-
En ljuvlig kroppsskrubb som ger huden en långvarig mjukhet och smidighet bortom jämförelse. Perfekt innan solsemestern.

EXPRESS SLIMMING 30 min 390:-
Målinriktad behandling för mage och lår för att synbart förfina silhuetten från den första behandlingen! Skrubb, dränering och slankning i en enda behandling!

KURBAD 30 min 370:-
Kliv ner i vårt härliga kurbad och njut av vattenmassagen. Ett bad med havsenergi och fyller på mineraler för att neutralisera spår av stress och trötthet samt har en härligt avslappnande verkan. Kurbad och avslutande kroppskräm.

ABSOLUT AVSLAPPNING 30/60 min 370:-/625:-
Avslappnande och energigivande massage som återställer balans och harmoni till kroppen. Välj mellan 30 min rygg- och nackmassage eller 60 min helkroppsmassage.

TOTAL AVSLAPPNING 60/90 min 655:-/855:-
Efter kurbad där vattenmassage mjukar upp musklerna är kroppen redo för en avslappnande massage. Välj mellan 60 min med kurbad och rygg- och nackmassage eller 90 min med kurbad och helkroppsmassage. 

RYGG AVSLAPPNING 45 min 565:-
Gradvis lindras spänningar i axlar, nacke och rygg först genom inpackning med marint magnesium och sedan genom massage för att nå en behaglig stund av befrielse. I behandlingen ingår ryggpeeling, inpackning och massage på ryggen.

RYGG RENGÖRING 60 min 655:-
Djuprengöring för ryggen. Peeling, ånga, portöming, mask och avslutande kroppskräm. 

VÄLGÖRANDE MINERALKÄLLA 75 min 755:-
Efter skrubb appliceras en marin lera med magnesium som har smärtstillande och stresslindrande effekter. Under inpackningen som  lindrar muskelspänning och ledstelhet njuter du av en ansiktsakupressur. Avslappnande behandling för balans och harmoni där kroppen återladdas på magnesium. Bra vid stress, oro, trötthet, muskelkramper och dålig sömn. 

MARIN SLIMMING 75 min 755:-
Kroppen skrubbas och täcks med laminaria alger från Bretagne, som med en mineralrik intensitet och kraftfull verkan underlättar slankning och utrensning av toxiner. Mineraler och spårämnen förstärker kroppens förbränningsmekanism som resulterar i en synbart slankare figur. Under inpackningen njuter du av en ansiktsakupressur.

AROMA BALANS 90 min 855:-
Efter kroppsskrubb appliceras en kräm med essentiella oljor som balanserar kroppens energier. Under inpackningen njuter du av en ansiktsakupressur för att sedan få en lättare kroppsmassage.