ANSIKTSVÅRD

Med våra sköna och effektiva ansiktsbehandlingar vårdar du din hud. Vi har behandlingar till torr hud, känlig hud, kombinerad och fet hud samt akne. I samtliga behandlingar ingår hudanalys och ett personligt hudvårdsprogram. För bästa resultat rekommenderar vi att du följer upp din behandling med hudvårdsprodukter anpassade efter din hudtyp.

FACIAL EXPRESS 30 min 390:-
Skön uppfräschning för huden med maximalt resultat på minimal tid. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmask och avslutande krämer. 

Quick Fix 30 min 390:-
Behandling med AHA syra som ger verklig uppfräschning av huden och ger huden ny lyster. I behandlingen ingår rengöring, peeling, AHA-syra och avslutande krämer. 

ESSENTIAL BEAUTY 60 min 655:-
Vår populäraste behandling där du väljer mellan djuprengöring eller skön massage. I behandlingen ingår rengöring, peeling, brynplock, djuprengöring eller massage, ansiktsmask och avslutande krämer.

ESSENTIAL BEAUTY 90 min 855:-
Vår klassiska behandling som innehåller allt! Rengöring, peeling, brynplock, djuprengöring med portömning, serum, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask och avslutande krämer.


OXYGEN & RADIANCE 60 min 755:-
En behandling med specialmask som syresätter huden och skyddar mot skador orsakade av miljöpåverkan. I behandlingen ingår rengöring, peeling, brynplock, serum, massage, specialmask med alger och avslutande krämer. 

HYDRA-MINERAL 60 min 755:-
Mineralbalansen är viktig för frisk hud. Denna behandling fyller huden med fukt och mineraler och ger ett nytt lyft till den fuktfattiga huden. Innehåller specialmasken Marine Osmosis som laddar huden med återfuktande och utfyllande aktiva ingredienser. I behandlingen ingår rengöring, peeling, brynplock, serum, massage, specialmask och avslutande krämer. 

COCOON NUTRITION 60 min 755:-
Behandling som reparerar och ger näring till torr hud. Den exklusiva termomasken fyller huden med ultra-koncentrerade aktiva ingredienser och ger en avkopplande effekt. I behandlingen ingår rengöring, peeling, brynplock, massage, specialmask och avslutande krämer. 

ABSOLUTE LIFT 60 min 755:-
Intensiv anti-age behandling med ljuvlig massage som bekämpar rynkor och hud som förlorat spänst. Den utfyllande och utslätande verkan reducerar synbart ålderstecken. Hudtonen återfår sin ursprungliga lyster redan från den första behandlingen. I behandlingen ingår rengöring, peeling, brynplock, anti-age massage, ansiktsmask och avslutande krämer.

MAGNIFICENT WHITE 60 min 855:-
En behandling med Phylawhite och vitamin C som reducerar mörka fläckar, ljusar upp och jämnar ut hudtonen samt verkar anti-age. I behandlingen ingår rengöring, enzympeeling, brynplock, serum, massage, mask och avslutande krämer.

OCEAN SECRETS - EXTRAORDINARY ANTI-AGEING FACIAL 90 min 995:-
En unik behandling med marina pärlor och en innovativ massageteknik som ger ett omdelbart lyftande resultat, formar ansiktskonturen och stramar åt huden. I behandlingen ingår rengöring, peeling, brynplock, serum, anti-age massage, specialmask och avslutande krämer. 

JUBILEUMSBEHANDLING 90 min 1075:-
Det mesta av det bästa! Behandlingen inleds med skrubb och ryggmassage, därefter rengörs ansiktet för en underbar upplevelse med massage, serum och en specialmask som syresätter huden och skyddar mot skador orsakade av miljöpåverkan. Behandlingen innehåller skrubb och massage på ryggen, rengöring, peeling, brynplock, serum, massage, specialmask och avslutande krämer. 

Tillval till ansiktsbehandling:
I samband med ansiktsbehandling är det reducerat pris för vissa behandlingar. Följande priser gäller vid ansiktsbehandling:

Frans- och brynfärg 215:-
Färgning av fransar 125:-
Färgning av bryn 125:-
Färgning av bryn inkl plock 160:-
Brynplock 100:-
Specialmask 100:-
Ögonbehandling Eye Lift Expert 200:-
Vaxning överläpp 120:-
Vaxning haka 120:-
Vaxning överläpp och haka 200:-