ANSIKTSVÅRD

Med våra sköna och effektiva ansiktsbehandlingar vårdar du din hud. Vi har behandlingar till torr hud, känlig hud, kombinerad och fet hud samt akne. I samtliga behandlingar ingår hudanalys och ett personligt hudvårdsprogram. För bästa resultat rekommenderar vi att du följer upp din behandling med hudvårdsprodukter anpassade efter din hudtyp.

FACIAL EXPRESS 30 min 350:-
Skön uppfräschning för huden med maximalt resultat på minimal tid.

Quick Fix 30 min 350:-
Behandling med AHA syra sin ger verklig uppfräsckning av huden och ger huden ny lyster. 

ESSENTIAL BEAUTY 60 min 625:-
Vår populäraste behandling där du väljer mellan djuprengöring eller skön massage. I behandlingen ingår rengöring, peeling, brynplock, djuprengöring eller massage, ansiktsmask och avslutande kräm.

ESSENTIAL BEAUTY 90 min 825:-
Vår klassiska behandling som innehåller allt! Rengöring, peeling, brynplock, djuprengöring med portömning, serum, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask och avslutande kräm.


OXYGEN & RADIANCE 60 min 725:-
En  behandling med specialmask som syresätter huden och skyddar mot skador orsakade av miljöpåverkan. I behandlingen ingår rengöring, peeling, serum, massage, specialmask med alger och avslutande kräm. 

COCOON NUTRITION 60 min 725:-
Behandling som reparerar och ger näring till torr hud. Den exklusiva termomasken fyller huden med ultra-koncentrerade aktiva ingredienser och ger en avkopplande effekt. I behandlingen ingår rengöring, peeling, massage, ansiktsmask och avslutande kräm. 

ABSOLUTE LIFT 60 min 725:-
Intensiv anti-age behandling med ljuvlig massage som bekämpar rynkor och hud som förlorat spänst. Den utfyllande och utslätande verkan reducerar synbart ålderstecken. Hudtonen återfår sin ursprungliga lyster redan från den första behandlingen. I behandlingen ingår rengöring, peeling, anti-age massage, ansiktsmask och avslutande kräm.

MAGNIFICENT WHITE 60 min 825:-
En behandling med Phylawhite och vitamin C som reducerar mörka fläckar, ljusar upp och jämnar ut hudtonen samt verkar anti-age. I behandlingen ingår rengöring, enzympeeling, serum, massage, mask och avslutande kräm.

OCEAN SECRETS - EXTRAORDINARY ANTI-AGEING FACIAL 90 min 995:-
En unik behandling med marina pärlor och en innovativ massageteknik som ger ett omdelbart lyftande resultat, formar ansiktskonturen och stramar åt huden.

JUBILEUMSBEHANDLING 90 min 1050:-
Det mesta av det bästa! Behandlingen inleds med skrubb och ryggmassage, därefter rengörs ansiktet för en underbar upplevelse med massage, serum och specialmask.