VÄLKOMMEN

Hos oss kan du unna dig en skön och avkopplande stund. Vår målsättning är att ge dig en behandling som är anpassad efter just dina behov. I behandlingsmenyn hittar du ett brett utbud av högteknologiska och välgörande behandlingar till både ansikte och kropp. Känn dig varmt välkommen till professionell vård!

 
PRAKTIKANT
Under perioden 4 sep - 20 sep 2019 har vi en praktikant på salongen, vilket innebär att vi har elevbehandlingar med 50% rabatt. Läs mer nedan. 

 

ERBJUDANDE

ERBJUDANDE SEPTEMBER

I september månad får du 100 kr rabatt på ansiktsbehandlingen MAGNIFICENT WHITE.

Bästa behandlingen efter sommaren!!

Magnificent white är behandlingen som verkligen fräschar upp huden efter all sol i sommar. Många är vi som får ojämn pigmentering och pigmentfläckar under sommaren. Genom en kombination av aktiva ingredienser, så som patenterade Phylawhite, hög stabilitet av C-viamin samt AHA-syra, kan vi hjälpa till att reducera mörka fläckar och jämna ut hudtonen samtidigt som behandlingen också verkar anti-age. Perfekt att göra som kur eller en gång som uppfräschning. Bokar du en kur med 5 behandlingar med start i september får du 100 kr rabatt på VARJE behandling, även om de sista behandlingarna hamnar i annan månad. 

THALION har också ett hemvårdsprogram med rengöring, ansiktsvatten, serum och kräm att fortsätta med hemma för att få bukt med pigmentfläckar och hjälpa till att ljusa upp och jämna ut hudtonen. Det är också en serie som med bl.a. sin C-vitamin jobbar anti-age och ger huden fantastisk lyster! 

Välkommen att boka din behandling eller kom in til oss så berättar vi mer!

50% rabatt på elevbehandlingar

Under perioden 4 sep - 20 sep 2019 kommer vi att ha en praktikant på salongen. Tiina, som kommer att vara hos oss, läser till hudterapeut i Finland (pratar svenska). Vi ger 50% rabatt på alla elevbehandlingar. Det går bra att boka behandlingarna hos Tiina i vår onlinebokning (behandlingarna är bokningsbara from 21 aug). Rabatten avdrages i kassan. 

ÖPPETTIDER

Tisdag-torsdag: 9-18
Fredag: 9-16
Måndagar och lördagar enligt överenskommelse

Hittar du ingen tid som passar?
Skicka ett mail eller ring oss så försöker vi hitta en tid till dig.