VÄLKOMMEN

Vi vill erbjuda dig en flykt från vardagen där du kan unna dig en skön och avkopplande stund. Vår målsättning är att ge dig en behandling som är anpassad efter just dina behov och lära dig mer om hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud. 

I vår behandlingsmeny hittar du ett brett utbud av högteknologiska och välgörande behandlingar till både ansikte och kropp. Vi erbjuder givetvis också behandlingar och produkter som möter männens behov. 

I vår BEAUTY LOUNGE kan du få råd och tips om hudvård. Här kan du också ta en kopp välgörande te eller kaffe före din behandling.

Här på hemsidan kan du läsa om alla våra behandlingar och erbjudanden. Du kan även snabbt och smidigt boka din behandlingstid på vår online bokning. Följ oss gärna på Facebook och instagram för de senaste nyheterna och erbjudanden. 

Ett presentkort är den perfekta presenten och våra presentkort är en mycket uppskattad gåva. 

Känn dig varmt välkommen för professionell vård!

/Therese
 

ERBJUDANDE

ERBJUDANDE JUNI

I juni får du 100 kr rabatt på nya ansiktsbehandlingen HYDRA-MINERAL - en perfekt behandling för att fuktboosta huden inför sommaren!! 

Mineralbalansen är viktig för frisk hud. Hydra-Mineral ansiktsbehandling fyller huden med fukt och mineraler och ger ett nytt lyft till den fuktfattiga huden. THALION har utvecklat en helt ny teknologi av alginatmask, den professionella masken Marine Osmosis (dubbelmask med två appliceringar av gelé), som laddar huden med återfuktande och utfyllande aktiva ingredienser. Hydra-Mineral ger intensiv fukt, boostar huden med mineraler och gör huden strålande. 

I juni endast 645 kr (Ordinarie pris: 745 kr). 
 

RENGÖRINGSKIT

Köp THALIONS populära rengöringskit med 400 ml rengöringsmjölk och ansiktsvatten till samma pris som 200 ml. Endast 478 kr för detta härliga DUO-paket!

SILKY MOISTURIZING MILK

Nu är det kampanjpris på THALIONs ljuvliga kroppslotion Silky Moisturizing Milk. 400 ml till samma pris som 200 ml. Pris 299 kr. 

ÖPPETTIDER

Tisdag-torsdag: 9-18
Fredag: 9-16
Måndagar och lördagar enligt överenskommelse

Hittar du ingen tid som passar?
Skicka ett mail eller ring oss så försöker vi hitta en tid till dig.