VÄLKOMMEN

Vi vill erbjuda dig en flykt från vardagen där du kan unna dig en skön och avkopplande stund. Vår målsättning är att ge dig en behandling som är anpassad efter just dina behov och lära dig mer om hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud. 

I vår behandlingsmeny hittar du ett brett utbud av högteknologiska och välgörande behandlingar till både ansikte och kropp. Vi erbjuder givetvis också behandlingar och produkter som möter männens behov. 

I vår BEAUTY LOUNGE kan du få råd och tips om hudvård. Här kan du också ta en kopp välgörande te eller kaffe före din behandling.

Här på hemsidan kan du läsa om alla våra behandlingar och erbjudanden. Du kan även snabbt och smidigt boka din behandlingstid på vår online bokning. Följ oss gärna på Facebook och instagram för de senaste nyheterna och erbjudanden. 

Ett presentkort är den perfekta presenten och våra presentkort är en mycket uppskattad gåva. 

Känn dig varmt välkommen för professionell vård!

/Therese
 

ERBJUDANDE

ERBJUDANDE APRIL

3 för 1
Eyelash lift +  fransfärg + keratinbehandling

Boka en EYELASH LIFT under april månad och få både fransfärg och avslutande keratinbehandling helt utan extra kostnad!

EYELASH LIFT är en behandling som permanentböjer dina fransar, vilket ger en öppnare blick och ett lyft till ögat. Dina fransar blir vackert uppböjda och ger ett intryck av att vara längre än vad de är. Genom att även färga fransarna efteråt kan man få ett häpnandeväckande resultat. Hållbarhet ca 6 veckor. 

En NYHET på salongen är keratinbehandlingen KERATIN DOUBLE TREATMENT. 

KERATIN DOUBLE TREATMENT Lotion är en lyxig keratinbehandling för ögonfransarna. Behandlingen rekommenderas särskilt efter Eyelash lift och fransfärgning. Lotionen jobbar på två sätt: dels penetrerar den djupt ner i stråets struktur, ger näring och vitaliserar ögonfransarna och dels lägger den sig kring strået som en stärkande och skyddande ”film”. Ögonfransarna blir stärkta och revitaliserade, och får ökad glans och elasticitet. Denna behandling gör även att både eyelash lift och fransfärg håller längre.

Det finns även keratinmascara/serum till försäljning på salongen för fortsatt hemmabehandling.  

Välkommen att boka din behandling!
 

RENGÖRINGSKIT

Köp THALIONS populära rengöringskit med 400 ml rengöringsmjölk och ansiktsvatten till samma pris som 200 ml. Endast 478 kr för detta härliga DUO-paket!

SILKY MOISTURIZING MILK

ÄNTLIGEN kampanjpris på THALIONs ljuvliga kroppslotion Silky Moisturizing Milk. 400 ml till samma pris som 200 ml. Ett erbjudande som jag vet att många har väntat på! Pris 299 kr. 
 

ÖPPETTIDER

Tisdag-torsdag: 9-18
Fredag: 9-16
Måndagar och lördagar enligt överenskommelse

Hittar du ingen tid som passar?
Skicka ett mail eller ring oss så försöker vi hitta en tid till dig.