VÄLKOMMEN

Hos oss kan du unna dig en skön och avkopplande stund. Vår målsättning är att ge dig en behandling som är anpassad efter just dina behov. I behandlingsmenyn hittar du ett brett utbud av högteknologiska och välgörande behandlingar till både ansikte och kropp. Känn dig varmt välkommen till professionell vård!

 

ERBJUDANDE

ERBJUDANDE OKTOBER

I oktober månad får du 100 kr rabatt på ansiktsbehandlingen MAGNIFICENT WHITE.

Magnificent White är behandlingen som verkligen fräschar upp huden efter all sol i sommar. Många är vi som får ojämn pigmentering och pigmentfläckar under sommaren. Magnificent White är en högteknologisk behandling som reducerar mörka pigmentfläckar och ljusar upp hudtonen med hjälp av aktiva ingredienser, så som den patenterade ingrediensen Pylawhite, hög stabilitet av C-viamin och AHA-syra. Behandlingen, som samtidigt verkar anti-age, är perfekt att göra som kur eller en gång som uppfräschning. Ger huden verklig glow! 

THALION har också ett hemvårdsprogram att fortsätta med hemma för bästa reslutat. ThaliWhite-serien innehåller rengöring, ansiktsvatten, serum och kräm. Även dessa produkter innehåller Pylawhite och C-vitamin. Förutom att produkterna hjälper till att reducera pigmentfläckar och jämna ut hudtonen, verkar de anti-age och ger huden fantastisk lyster!  

Välkommen att boka din behandling eller kom in til oss så berättar vi mer!

ÖPPETTIDER

Tisdag-torsdag: 9-18
Fredag: 9-16
Måndagar och lördagar enligt överenskommelse

Hittar du ingen tid som passar?
Skicka ett mail eller ring oss så försöker vi hitta en tid till dig.